Kleuren kiezen.

De kleuren van uw interieur vernieuwen is een geweldige manier om uw ruimte te veranderen.

Vergeet niet dat het kiezen van kleuren uit een staal erg misleidend kan zijn.
Alle kleuren hebben een basistoon die soms niet zo duidelijk is op een klein voorbeeld-staaltje, maar als de kleur over een hele muur of ruimte is geschilderd, zal de basiskleur opvallen.

Bruine kleuren lijken soms een roze tint hebben en grijs hebben zeer vaak een paars of blauwe schijn. Om te voorkomen dat u verrast wordt door een basiskleur, neem even de tijd om naar het volledige kleurenpallet te kijken. Om te zien waar de kleur vandaan komt, van de door u geselecteerde kleur verf.

Voor het selecteren van een kleur, kan het de moeite waard zijn om wat tijd in onderzoek te steken, om te zien wat de huidige trends zijn of om te zien of er enige kleur is die je inspireert en die je wil gebruiken. Pinterest zal veel ideeƫn hebben, maar je kunt extra inspiratie vinden in interieurlectuur of zelfs bij een kijkje in de huizen van je buren. Een zeer mooi resultaat is mogelijk met de combinatie behangen en schilderen.

Bij het kiezen van kleuren sta je niet alleen. In raad en daad helpt schilder Luc van 'Schildersge-luc' u.

Wilt u graag een prijs op maat
Voor een offerte kom ik vrijblijvend bij u langs om tot in detail alles te meten en te bespreken.
Contacteer Schildersge-luc vrijblijvend voor een offerte/prijs. In en rond regio Leuven, Mechelen, Tervuren, Haacht, Diest, Aarschot & Tienen.